Your address will show here +12 34 56 78
Voorstellingen

Voorstellingen voor groep 1 t/m 8 van de basisschool. Voor scholen, theaters en bibliotheken.

KERSTVOORSTELLING
Het beste verhaal ooit verteld

Dat is natuurlijk Het Kerstverhaal. Al meer dan 2000 jaar is dit verhaal bekend in vele vormen en in alle talen. Peter vertelt het verhaal zoals wij dat allemaal kennen. Daarnaast laat hij de verschillen met nu zien. Zouden Jozef en Maria nu nog op een ezel reizen en wat gebeurde er allemaal in de herberg waar ze aankwamen?

KINDERBOEKENWEEK
Kinderboekenweek 2018

Zodra het nieuwe thema van de Kinderboekenweek bekend is, dan zal dat hier op de pagina komen te staan. We werken dan snel aan een nieuwe voorstelling. Uiteraard kunt u al boeken.

THEMA ANGST EN OPLOSSINGEN
Bibberbenen en Blubberarmen

Of het nu een schaduw is, een kraakje of een beestje. Peter vindt alles griezelig. Maar dan ook alles. Als hij opstaat en in de spiegel kijkt schrikt hij van zichzelf. Een spreekbeurt geven geeft hem bibberbenen en als hij een bal moet gooien en iedereen kijkt, dan krijgt hij blubberarmen.

THEMA OPA EN OMA
Nee hè, Opa en Oma wéér kwijt!

Het is ongelooflijk, maar opa is wéér kwijt. En dat is niet het enige, hij heeft oma meegenomen. Opa is een geweldig persoon, maar laat zijn familie altijd erg schrikken. Zijn kleinzoon Peter weet er alles over te vertellen.

FEESTVOORSTELLING / MEESTER EN JUFFENDAG
Kaas, worst en honderdduizend vlaggetjes

Jeroen wordt binnenkort 40 jaar. Hij geeft een groot feest. Eigenlijk viert hij nooit zijn verjaardag en heeft ook al jaren geen feestjes meer bezocht. Hij heeft heel wat boeken gelezen en begrepen dat een groot feest noodzakelijk is op 40-jarige leeftijd. Hij heeft een groot hotel afgehuurd en van alles bedacht. Een paar voorbereidingen moet hij nog doen, maar gelukkig heeft hij de boeken uit zijn jeugd meegenomen.

NATUUR, TECHNIEK EN WETENSCHAP
Raarrrrr

Een erg handige wetenschapper racet op zijn nieuwste uitvinding door het laboratorium op zoek naar het antwoord op die ene vraag: Hoe kan hij vliegen? Hij heeft al een zeer bijzondere auto ontworpen, verschillende nutteloze apparaten, materialen om hoger te komen, maar vliegen.........

KINDERCABARET
Superheld.nl

Een energieke voorstelling, kindercabaret, over de stripheld Superheld.nl. Door heel het land was deze Superheld ontzettend populair. Hij staat in honderden stripalbums en heeft zelfs een eigen tv-show gehad. Hij vertelt hoe hij ooit tot leven kwam in de echte wereld. Ja, dan gaan dingen heel anders. In een strip zijn een aantal zaken veel makkelijker dan in het echt. Hij vertelt niet alleen, maar laat het ook allemaal zien.