Your address will show here +12 34 56 78
Voorstellingen

Voorstellingen voor groep 1 t/m 8 van de basisschool. Voor scholen, theaters en bibliotheken.

FEESTVOORSTELLING / MEESTER EN JUFFENDAG
Kaas, worst en honderdduizend vlaggetjes

Jeroen wordt binnenkort 40 jaar. Hij geeft een groot feest. Eigenlijk viert hij nooit zijn verjaardag en heeft ook al jaren geen feestjes meer bezocht. Hij heeft heel wat boeken gelezen en begrepen dat een groot feest noodzakelijk is op 40-jarige leeftijd. Hij heeft een groot hotel afgehuurd en van alles bedacht. Een paar voorbereidingen moet hij nog doen, maar gelukkig heeft hij de boeken uit zijn jeugd meegenomen.

KINDERBOEKENWEEK 2018
Vriendschap is te koop. Toch?

Vriendschappen maken is nog populairder dan ooit. Dat is een gat in de markt en Peter is dan ook een winkel gestart om vriendschappen te verkopen of tips en spullen om vrienden te maken. Of hij het helemaal begrepen heeft is nog de vraag. Want is vriendschap wel te koop? Een interactieve voorstelling in het thema van de Kinderboekenweek. Kinderen worden uitgedaagd mee te denken dus kom erbij.

THEMA ANGST EN OPLOSSINGEN
Bibberbenen en Blubberarmen

Of het nu een schaduw is, een kraakje of een beestje. Peter vindt alles griezelig. Maar dan ook alles. Als hij opstaat en in de spiegel kijkt schrikt hij van zichzelf. Een spreekbeurt geven geeft hem bibberbenen en als hij een bal moet gooien en iedereen kijkt, dan krijgt hij blubberarmen.

THEMA OPA EN OMA
Nee hè, Opa en Oma wéér kwijt!

Het is ongelooflijk, maar opa is wéér kwijt. En dat is niet het enige, hij heeft oma meegenomen. Opa is een geweldig persoon, maar laat zijn familie altijd erg schrikken. Zijn kleinzoon Peter weet er alles over te vertellen.

NATUUR, TECHNIEK EN WETENSCHAP
Raarrrrr

Een erg handige wetenschapper racet op zijn nieuwste uitvinding door het laboratorium op zoek naar het antwoord op die ene vraag: Hoe kan hij vliegen? Hij heeft al een zeer bijzondere auto ontworpen, verschillende nutteloze apparaten, materialen om hoger te komen, maar vliegen.........

KERSTVOORSTELLING
Gek op Kerst

De Kerstvoorstelling 'Gek op Kerst' is een voorstelling zonder Het Kerstverhaal. Een voorstelling over gezelligheid, de kerstgekte, verandering van de kerstboom en gekke familieleden.

KERSTVOORSTELLING
Het beste verhaal ooit verteld

Dat is natuurlijk Het Kerstverhaal. Al meer dan 2000 jaar is dit verhaal bekend in vele vormen en in alle talen. Peter vertelt het verhaal zoals wij dat allemaal kennen. Daarnaast laat hij de verschillen met nu zien. Zouden Jozef en Maria nu nog op een ezel reizen en wat gebeurde er allemaal in de herberg waar ze aankwamen? Tussen het verhaal door komen verhalen langs van de kerst thuis, de familie en de boom.

KINDERCABARET
Superheld.nl

Een energieke voorstelling, kindercabaret, over de stripheld Superheld.nl. Door heel het land was deze Superheld ontzettend populair. Hij staat in honderden stripalbums en heeft zelfs een eigen tv-show gehad. Hij vertelt hoe hij ooit tot leven kwam in de echte wereld. Ja, dan gaan dingen heel anders. In een strip zijn een aantal zaken veel makkelijker dan in het echt. Hij vertelt niet alleen, maar laat het ook allemaal zien.